VitaliteitsGroep

Vitaliteitsgroep Breda


Voor de Vitaliteitsgroep Breda ben ik bezig met het efficiënter inrichten van de bestaande SharePoint omgeving. Ook de afscherming van gegevens (wet AVG) speelt hierin een belangrijke rol. Voor coaches worden nu nog een takenlijst aangemaakt via powershell, waarvoor binnenkort een GUI front-end voor wordt ontwikkeld. De coaches waren onbekend met SharePoint en Teams en hiervoor heb ik een manual gemaakt en een bijbehorende training gegeven. Het proces van de aanvraag voor een nieuwe coach t/m het aanmaken van libraries met bijbehorende permissies tot afmelden gereed is volledig geautomatiseerd met Forms en PowerAutomate.

“Jan heeft ons, de VitaliteitsGroep Breda, enorm weten te helpen om het bekende office 365 helder te krijgen. Dit o.a. door middel van linken om direct naar voor ons belangrijke pagina’s te gaan en waar wij op een handige, door Jan bedachte wijze, informatie AVG-proof kwijt kunnen. Er gaat meer achter schuil dan je in eerste instantie denkt. Het werkt allemaal zeer efficiënt, veilig en snel. Jan snapt dit oerwoud van 365 waar wij zelf vast dreigen te lopen. Ook staat hij ons direct bij als er vragen zijn, iets verandert moet worden of anders.”

Pieter van Aalst | VitaliteitsGroep

Ook als dus één of meerdere producten van Office aanwezig zijn binnen het bedrijf kan het dus nog steeds dat u Officekundig inschakelt! Samen kijken wij hoe het nu is ingericht en hoe we dat kunnen verbeteren. U zult echt verbaasd zijn over de vele toepassingsmogelijkheden die geboden worden en hoe het uw leven een stuk makkelijker kan maken! Meer weten? Neem contact met ons op!