Riscure

Riscure te Delft


Riscure is verantwoordelijk voor de (cyber)beveiliging van soft- en hardware en doet dit onder andere voor Samsung, Defensie en de overheid. (meer mag ik er niet over schrijven / vertellen)
Als teamlid van het IT team onderzoeken of SharePoint in combinatie met MS-Teams de huidige applicatie Treehouse kan vervangen. Dit komt omdat de verkoper van het Jive platform hun prijsplan wederom heeft verhoogd zonder additionele waarde toe te voegen. Riscure ontvangt ook best veel
klachten over de zoekmogelijkheden in Treehouse. Doelen die we moeten onderzoeken zijn:
1. De zoekfunctie verbeteren;
2. Kosten besparen;
3. Moderniseren;
4. Volledige benutting van de Microsoft 365-stack.

Microsoft 365, SharePoint en Teams was voor de medewerkers van Riscure compleet nieuw. Vooraf aan de implementatie hebben we uitvoerig met de diverse pilotteams de wensen en huidige werkwijze besproken. Afhankelijk van de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt hebben we de meeste wensen kunnen invullen en gedurende de implementatie de medewerkers geïnformeerd. Afsluitend hebben we instructie handleidingen en video’s gedeeld. Ook hebben we Powershell script tijdens de aanwezige periode gemaakt om het werk eenvoudiger te maken. Deze script zijn overgedragen aan de manager IT.

Jan is een betouwbare professional die goed meedenkt met de klant. Jan heeft ons goed begeleid om een goede basis te leggen voor het gebruik van Sharepoint. Binnen een zeer korte tijd realiseerde hij de basis voor onze omgeving en tilde hij het kennisniveau van het team naar een hoger plan.

Mario van Beek – Manager IT Riscure Delft