365 dagen optimaal rendement

met Microsoft 365

 

Referenties

 
cmenp 

Bij Claasen, Moolenbeek & Partners heb ik de remote omgeving van regio Zuid- & West Nederland gemigreerd naar een Microsoft 365 omgeving. CM&P maakt nu volledig gebruik van SharePoint in combinatie met Teams.

 VG

Voor de Vitaliteitsgroep ben ik bezig met het efficiënter inrichten van de bestaande SharePoint omgeving. Ook de afscherming van gegevens (wet AVG) speelt hierin een belangrijke rol. Voor coaches worden nu nog een takenlijst aangemaakt via powershell, waarvoor binnenkort een GUI front-end voor wordt ontwikkeld. De coaches waren onbekend met SharePoint en Teams en hiervoor heb ik een manual gemaakt en een bijbehorende training gegeven.

 Chimera Projects

Voor Chimera projects heb ik een conversie uitgevoerd van een 'Classic' naar een 'Modern' SharePoint omgeving. Chimera projects en haar klanten maken nu ook gebruik van MS-Teams en Microsoft 365 groepen met gebruikers. 

 Jolarbo

Bij Jolarbo ben ik bezig om voor al hun klanten SharePoint in combinatie met Teams beschikbaar te maken. Klantgegevens zullen worden afgeschermd en beveiligd volgens de wet AVG. Voor deze klant is de grote winst, dat er minder reistijd is en de klanten van Jolarbo online hun VCA rapporten kunnen inzien.

 Haans

Om alle in- & outs  van Microsoft 365 te leren kennen heb ik bij Haans Advocaten een workshop gegeven.

 Thoen

Voor Thoen Engineering heb ik een Excel aanpassing gemaakt, waardoor meetinspecties gemakkelijker kunnen worden verwerkt.

 PMC

Bij de PMC groep heb ik in de breedste zin van het woord netwerk ondersteuning gedaan.

 11dedruk

Voor de 11de Druk heb ik een ‘Microsoft Excel functie’ gemaakt, waarmee 15 talige productcodes kunnen worden omgezet naar een zogenaamde ‘EAN13’ barcode.

 

ITZaken2

Samen met IT-Zaken help ik klanten om hun SharePoint omgeving efficienter in te richten.

 Blink Advies

Bij Blink Advies heb ik een analyse mogen uitvoeren. Uit de analyse is een voorstel voor implementatie in SharePoint gekomen. Gebruikers en groepen per library zijn vastgesteld, zodanig dat de omgeving voldoet aan de wet AVG. Vanwege de Corona crisis is de implementatie tot nader order uitgesteld.

 Rood Risicobeheersing

Samen met Rood Risicobeheersing helpen we ondernemingen met 'Microsoft 365 en de AVG'.Tegenwoordig is er een breed scala aan clouddiensten, waarmee het voor ieder bedrijf mogelijk is om basis werkplekvoorzieningen aan de medewerkers ter beschikking te stellen. Omdat iedere organisatie, groot of klein, aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet voldoen, is het van belang dat de werkplekvoorzieningen daarin faciliteren. Microsoft 365 biedt je verschillende middelen om aan de vereisten van de AVG te voldoen.

logo

Voor Qlimaat Totaal heb ik het proces van offertes en facturen maken geoptimaliseerd, met als gevolg dat deze klant veel meer tijd overhoudt om aan zijn klanten te besteden.

logo stratosclub

Voor StatosClub heb ik al hun bestanden naar SharePoint overgezet. De werknemers van StratosClub werken veelal remote en kunnen nu tegelijkertijd in dezelfde documenten en bespreken.

Logo Dentech

Samen met Dentech zijn we bezig om een pilot in te richten. De bedoeling is om via een APP en een willekeurig device in te kunnen loggen via een barcode, on-site bij een klant en tegelijkertijd alle gegevens van de installatie(s) van deze klant ter beschikking te hebben op een beveiligde SharePoint omgeving.

   
 

 

Naast genoemde opdrachten geef ik tussendoor MS-Office basistrainingen op maat. Hier moet u denken aan bijvoorbeeld Excel, SharePoint en of Teams.

 

 

footer colors