365 dagen optimaal rendement

met Microsoft Office

 

Referenties

 
cmenp 

Bij Claasen, Moolenbeek & Partners heb ik de remote omgeving van regio Zuid- & West Nederland gemigreerd naar een Office 365 omgeving. CM&P maakt nu volledig gebruik van SharePoint in combinatie met Teams.

 VG

Voor de Vitaliteitsgroep ben ik bezig met het efficiënter inrichten van de bestaande SharePoint omgeving. Ook de afscherming van gegevens (wet AVG) speelt hierin een belangrijke rol. Voor coaches worden nu nog een takenlijst aangemaakt via powershell, waarvoor binnenkort een GUI front-end voor wordt ontwikkeld. De coaches waren onbekend met SharePoint en Teams en hiervoor heb ik een manual gemaakt en een bijbehorende training gegeven.

 Chimera Projects

Voor Chimera projects ben ik bezig met een SharePoint conversie. Chimera heeft nog een oude SharePoint omgeving en de sites en pages moeten van ‘Classic’ naar ‘Modern’ in combinatie met Teams worden ingericht.

 Jolarbo

Bij Jolarbo ben ik bezig om voor al hun klanten SharePoint in combinatie met Teams beschikbaar te maken. Klantgegevens zullen worden afgeschermd en beveiligd volgens de wet AVG. Voor deze klant is de grote winst, dat er minder reistijd is en de klanten van Jolarbo online hun VCA rapporten kunnen inzien.

 Haans

Om alle in- & outs  van MS-Office 365 te leren kennen heb ik bij Haans Advocaten een workshop gegeven.

 Thoen

Voor Thoen Engineering heb ik een Excel aanpassing gemaakt, waardoor meetinspecties gemakkelijker kunnen worden verwerkt.

 PMC

Bij de PMC groep heb ik in de breedste zin van het woord netwerk ondersteuning gedaan.

 11dedruk

Voor de 11de Druk heb ik een ‘Microsoft Excel functie’ gemaakt, waarmee 15 talige productcodes kunnen worden omgezet naar een zogenaamde ‘EAN13’ barcode.

 

ITZaken2

Samen met IT-Zaken help ik klanten om hun SharePoint omgeving efficienter in te richten.

 

 

Naast genoemde opdrachten geef ik tussendoor MS-Office basistrainingen op maat. Hier moet u denken aan bijvoorbeeld Excel, SharePoint en of Teams.

 

 

footer colors