Progrezz

Progrezz


Bij Progrezz zijn alle gegevens gemigreerd naar SharePoint en de beveiliging van de Microsoft 365 tenant is aangepast. Er zijn gebruikersgroepen aangemaakt met specifieke rechten, Advanced Threat Protection (ATP) en Data Loss Protection (DLP) is geconfigureerd. Progrezz ontvangt maandelijks automatisch een overzicht van bedreigingen op hun systeem en er zijn triggers geconfigureerd die een alarm genereren wanneer bedreigingen op het systeem dreigen plaats te vinden.
Voor Progrezz klanten hebben we een template gemaakt waarin op een eenvoudige manier selecties kunnen worden gemaakt en het resultaat een totaal overzicht geeft van verzekeringen met bijbehorende kosten.

Zoals u hier kunt lezen bieden wij dus niet alleen oplossingen voor uzelf in uw bedrijf, maar zeker ook voor uw klanten! Vaak gaan bepaalde zaken al jarenlang op een bepaalde manier en is men er nu eenmaal aan gewend waardoor het niet snel veranderd wordt. En dat is zonde! Want met maatwerk software oplossingen of door gebruik te maken van bestanden software kan het leven van u en uw klanten een stuk eenvoudiger worden. Denkt u eens in wat er zal gebeuren als uw klanten blij worden….dan worden ze uw ambassadeurs! Benieuwd of dit ook voor u interessant kan zijn? Neem vandaag nog contact met ons op!