Power Platform

Wat kun je met Power Automate? Veel ondernemingen maken nog gebruik van papier. Voor de verwerking van de genoteerde gegevens worden deze vervolgens ingevoerd op een digitaal systeem. De kans dat gegevens niet juist worden overgenomen is daarmee tweemaal zo groot. Soms worden gegevens wel digitaal ingevoerd, maar gekopieerd naar een andere applicatie voor verdere verwerking.

Gevolgen kunnen zijn:

  • De verkeerde jaarcijfers;
  • Management wordt niet juist ingelicht over de voortgang van een project;
  • Foutmarges voor meetsystemen waardoor bouwconstructies niet meer op elkaar aansluiten.

 

Het Power Platform bied standaard Microsoft 365 tools als Power Apps- & Automate waarmee de meeste processen kunnen worden geautomatiseerd en dus efficiënter worden gemaakt. Tegelijkertijd neemt de foutmarge af.

Wat kan je met PowerApps?

Met Power Apps kun je in korte tijd apps (laten) maken, delen en integreren binnen je organisatie zonder – of met minimaal gebruik van – code. Een Power App koppel je eenvoudig aan alle beschikbare Microsoft applicaties, maar ook aan vele andere externe applicaties.

Via powerapps kunnen gegevens ingevoerd worden via bijvoorbeeld een notebook, gsm of desktop. De gegevens kunnen worden opgeslagen in bijvoorbeeld een SharePoint lijst of CDS database. De gegevens zijn direct zichtbaar voor de medewerkers met de juiste rechten. Via power automate kunnen deze ingevoerde gegevens verder worden verwerkt, door workflows aan te maken.

Let wel!

Voor het gebruik van CDS zijn additionele Microsoft 365 licenties noodzakelijk. De kosten zijn afhankelijk van het aantal omgevingen en de grootte van de database.

Wat kan je met Power Automate?

Power automate is een slimme workflow-applicatie. Deze applicatie maakt werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens om tijdrovende taken te automatiseren. … Het is dus mogelijk om met diensten zoals Microsoft 365, SharePoint, Sign Request, Excel en andere applicaties koppelingen te maken.

Voorbeelden

  • Kosten besparend
  • Power automate is volledig geïntegreerd in Microsoft oplossingen
  • Werkstromen inrichten verhoogt de productiviteit en efficiëntie en voorkomt fouten.

 

OfficeKundig werkt samen met IT-Rebels en kan u helpen met het maken van een PowerApp en of automatiseren van uw processen met behulp van power automate.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!