Office 365 applicaties

Microsoft Office 365 applicaties als Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Forms, etc. kunnen vaak veel meer dan alleen tekst of cijfers invoeren.

Waarom Microsoft Office 365?

Het bevat de robuuste Office-desktoptoepassingen waarmee je vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Je krijgt ook extra online opslagruimte en functies in de cloud waarmee je in realtime aan bestanden kunt samenwerken.

Voordelen

  • Efficiënter werken
  • Gebruik templates
  • Toepassen van formules
  • Macro’s
  • Quick parts
  • Referenties
  • Lookup functies

Opmerking

Er is een groot verschil tussen het gebruik van Office 365 online of Office desktop applicaties. Met name de opties in het lint aan de bovenzijde van de diverse Office 365online applicatie is beperkter dan wanneer u de desktop versie gebruikt. Ook in Outlook zitten wezenlijke verschillen als in het toepassen van ‘rules’ en ‘online handtekening’.

OfficeKundig kan u helpen uw Office applicaties aan te passen, waardoor taken worden vereenvoudigd en de efficiëntie toeneemt.

En dat is echt niet zo ingewikkeld als het lijkt. Wij merken vaak een weerstand bij onze klanten en hun medewerkers. Al jarenlang is er binnen het bedrijf gewerkt volgens een bepaalde methode en dan is het niet altijd eenvoudig om dit aan te passen. Wij bieden dan ook instructie aan op maat over het juiste gebruik zodat er optimaal kan worden genoten van alle mogelijkheden die er zijn. En wat niet nodig is hoeft ook niet te worden toegelicht. Zo houden we het helder en overzichtelijk voor iedereen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak met Officekundig, wij komen graag bij u langs op uw locatie om de mogelijkheden in kaar te brengen en u een passend voorstel te doen!