Microsoft 365

Efficiënt en productief werken? Het is cruciaal voor jouw organisatie. Wanneer de communicatie en samenwerking soepel verlopen heeft dit grote invloed op de productiviteit van je medewerkers. Maar welke voordelen biedt Microsoft 365 eigenlijk?

Efficiënter Communiceren en vergaderen

Office APP’s van Microsoft 365 maken het mogelijk om bijvoorbeeld:

  • Eenvoudiger communiceren met medewerkers;
  • Online te vergaderen;
  • Online documenten delen.

Gebruik de Office applicaties om beter te communiceren. Volgens onderzoek bespaar je wekelijks bijna twee uur per medewerker dankzij effectievere vergaderingen.

Tegelijkertijd in hetzelfde bestand werken

Dankzij de realtime co-authoring-functie werken je medewerkers tegelijkertijd in dezelfde bestanden in SharePoint. Je medewerkers zijn minder tijd kwijt aan het versturen van bestanden, het werken in verkeerde bestanden of het opslaan van verkeerde versies.

Microsoft 365 verbetert het werken in teamverband

Het gevolg is dat medewerkers beter gaan samen werken in teamverband waarmee het nemen van beslissingen sneller gaat. Dit kan leiden tot meer dan 20% snellere beslissingen. Online samenwerken kan eenvoudig dankzij de verschillende communicatie opties als Yammer en Teams.

Working everywhere at any place

Met Microsoft 365 kun je overal vandaan werken en ook vanaf elk device, via de browser of een mobiele app. Uiteraard ideaal wanneer je medewerkers op afstand werken of wanneer je meerdere locaties hebt.

Veilig werken in de cloud

Microsoft 365 is een compleet veilige omgeving voor je bedrijfsdata. Dankzij veiligheidsmaatregelen, zoals multifactor-authenticatie komt je bedrijfsinformatie niet terecht bij personen die geen toegang hebben vanuit Microsoft Azure. Microsoft biedt de mogelijkheid om bedreigingen te identificeren en te elimineren. Op deze manier blijft je data goed beveiligd en houd je controle over je bedrijfsinformatie.

Schaalbaarheid dankzij Microsoft 365

Microsoft heeft een uitgebreid aanbod van APP’s die je kunt gebruiken om je processen efficiënter te maken.

Microsoft 365 regelt alles centraal

Alle tools en APP’s worden in Microsoft 365 centraal geregeld. Wijzigingen worden realtime gesynchroniseerd met als gevolg dat niemand zich druk hoeft te maken over ‘oude’ data en of updates. Vanuit Team kan je bijvoorbeeld direct bij je (gedeelde) agenda, mail en bestanden opgeslagen in SharePoint.

Realtime updates en security patches

Microsoft 365 voert automatische updates uit voor alle applicaties, APP’s en Tenant. Dit is een groot voordeel voor de systeembeheerder(s). Zij kunnen zich focussen op de taken die echt belangrijk zijn.

Productiever werken met Microsoft 365? Start nu!

Microsoft 365 biedt een hoop voordelen als het gaat om productief werken, zowel op korte als op lange termijn. Wel is governance binnen een organisatie en de juiste implementatie van cruciaal belang. Ben jij benieuwd hoe je Microsoft 365 implementeert in je organisatie? Neem dan contact met ons op.