Mind Your Own Biznezz

Mind Your Own Biznezz


Het begon allemaal met de aanvraag voor een simpele handtekening in Microsoft Outlook….zeker niet Mind your own biznezz!

” Wat is het toch ontzettend fijn als je zo iemand als Jan kent. Niet alleen weet hij alles uit Office 365 te halen en met praktische directe oplossingen perfecte ondersteuning te bieden, hij doet dat ook nog op zo’n manier dat je je als totale IT-nitwit niet compleet verloren, maar juist gehoord voelt. En dat is fijn. Niet iemand die arrogant over je heen zit te blazen en zich verzucht als je wat “doms” zegt, maar begrip, geduld en adequaat handelen. Zalig vind ik dat! Ook het inrichten van een e-mail handtekening met verwijzing naar social media en naar diverse credentials was voor mij een brug te ver, maar als een echte IT-veteraan, hield Jan mij er doorheen. Goedlachs, benaderbaar en professioneel, het klinkt misschien niet deftig, maar Jan weet echt ALLES van Office 365!!! “

Robin Groen, Associate Certified Coach (ICF)

Dit komt vaker voor; ons netwerk is niet altijd bekend met welke diensten wij nog meer aanbieden en wat wij ook voor ze zouden kunnen betekenen. Zijn er dus zaken op ICT gebied, twijfel niet en neem zeker contact met ons op!