Lely Campus

Lely Campus te Maassluis


Beveiligingsmaatregelen staan niet op zichzelf, maar moeten in samenhang worden genomen om optimaal effectief te zijn en zelfs al is de beveiliging optimaal ingericht, meestal ontstaan issues als gevolg van menselijk gebruik. OfficeKundig kent de mogelijkheden en de beperkingen binnen Microsoft 365, en kan de beveiliging zo configureren dat documenten, email, inloggen en apparaten beter beveiligd zijn.
Lely Campus is een corporate organisatie waar security op nummer een staat. Samen met IT-Operations richt OfficeKundig de beveiliging verder in. De basis van een juiste beveiliging is niet alleen monitoren en registreren van aanpassingen, maar ook analyse, mitigation en remidiation. Naast de beveiliging van de Microsoft 365 omgeving heeft OfficeKundig 2de lijns ondersteuning verleend op allerlei Microsoft 365 gerelateerde vraagstukken. Een mooie uitdaging!

Spreekt bovenstaande u aan? Herkent u zich hierin? Beveiliging is bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u ter plaatse om de situatie goed te kunnen bekijken. En natuurlijk om kennis te maken! Hierna maken wij een passend voorstel dat aansluit bij uw wensen en eisen voor beveiliging. Wij zullen hierin ook altijd een goed advies geven. Ons voorstel is meestal ook in delen af te nemen. Meer weten? Neem vandaag nog contact op!