Kleine Staarman Advies

Kleine Staarman Advies Made


Bij dit bedrijf zijn alle gegevens gemigreerd naar SharePoint. Voor deze onderneming is een AVG inventarisatie uitgevoerd met als resultaat dat procedures en de beveiliging van de Microsoft 365 tenant zijn aangepast. Er zijn gebruikersgroepen aangemaakt met specifieke rechten, Advanced Threat Protection (ATP) en Data Loss Protection (DLP) is geconfigureerd. Kleine-Staarman Advies ontvangt maandelijks automatisch een overzicht van bedreigingen op hun systeem en er zijn triggers geconfigureerd die een alarm genereren wanneer bedreigingen op het systeem dreigen plaats te vinden. De klanten van Kleine-Staarman Advies hebben nu de mogelijkheid om persoonlijke bestanden op een veilige manier te uploaden. Wanneer deze bestanden zijn ge-upload in een ‘speciale folder’, krijgen geselecteerde medewerkers een melding door middel van een email. Ook hebben we nog een additionele privacy scan uitgevoerd en als gevolg verbeteringen doorgevoerd.

Erg goed geholpen door Jan. Ik had niet goed zicht of mijn Office 365 veilig was ingeregeld, Jan heeft dit efficiënt en transparant geregeld

Bram Kleine Staarman | Kleine Staarman Advies

Ook iets voor u? Herkent u zich in bovenstaand verhaal? Neem dan zeker eens contact op om te kijken wat Officekundig voor uw bedrijf kan betekenen. Het kan uitgebreider dan bij deze klant, maar ook kunnen enkele onderdelen worden uitgevoerd. Er is altijd eerst een kennismakingsgesprek om te bekijken of we de klik hebben, daarna krijgt u van ons een passend voorstel dat aansluit bij uw wensen. Hierna is het aan u of u gebruik wenst te maken van onze dienstverlening.

Meer weten? Hier treft u onze contactgegevens.