365 dagen optimaal rendement

met Microsoft 365

 

 

Het proces

 

1

Icon gesprek

Gratis intakegesprek

 

Heeft u een onderneming waarbij veelvuldig en gezamenlijk in dezelfde bestanden wordt gewerkt? Heeft u veel gegevens maar er geen overzicht of inzicht over? Of graag wilt communiceren met zowel interne- als externe teams zonder reistijd?

Als u zich herkent in de bovengenoemde hindernissen en hier een oplossing voor wilt vinden, kunnen we beginnen met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierbij worden de wensen van de ondernemer in kaart gebracht.

 

2

Icon analyse

Analyse

 

Er wordt een inventarisatie van de huidige situatie gemaakt. De analyse duurt maximaal twee dagen, dit resulteert in een adviesrapport. Het is geheel aan u of u deze adviezen zelfstandig implementeert of hiervoor OfficeKundig inschakelt.

 

3

Icon implementatie

Implementatie

 

Het implementatietraject kan volgen uit de analyse, hierbij wordt een projectplan opgesteld. Wanneer blijkt dat het gehele plan, om wat voor reden dan ook, niet direct uitgevoerd kan worden, kan dit project opgedeeld worden in verschillende deelplannen. Het is aan u welk plan als eerste wordt opgepakt. OfficeKundig gaat samen met een team dat bestaat uit uw medewerkers, het plan uitvoeren.

 

4

Icon training

Training & workshop

 

Ondernemers kunnen kiezen uit een training of workshop op maat, om de kennis van Microsoft 365 verder te ontwikkelen. Voorafgaand aan de training wordt er door OfficeKundig geanalyseerd aan welke kennis de medewerkers behoefte hebben. U heeft ook de optie om via de ‘Quality Mentor’ een online kennisanalyse test te doen. OfficeKundig stemt samen met de ondernemer de invulling van de trainingssessie(s) af.

 

U kunt ervoor kiezen om sommige stappen over te slaan en alleen een training of workshop te volgen.

 

Ik wil contact opnemen

 

Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Waarmee kan ik u verder helpen? (*)


Invalid Input
Please let us know your message.
Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring?
Invalid Input
Invalid Input

footer colors