365 dagen optimaal rendement

met Microsoft 365

 

Beveiliging Microsoft 365

Heeft u een beveiligingslek?

No alternative text description for this image

 
 ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐˜!

Beveiligingsonderzoekers hebben een ernstig beveiligingslek ontdekt in Microsoft Azure. Hierdoor kunnen aanvallers onbelemmerd toegang krijgen tot alle databases die zijn opgeslagen op Cosmos DataBase (CDB).

Onderzoekers van het beveiligingsbedrijf Wiz ontdekten dat het mogelijk is om de inloggegevens te verkrijgen van alle databases. De aanvallers kunnen niet alleen toegang krijgen tot je database en gegevens. Ze kunnen deze ook bewerken en verwijderen. Microsoft kan de primaire sleutels (inloggegevens) zelf niet wijzigen en heeft klanten een e-mail gestuurd om hen te adviseren dit te doen. Daarom is het van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. 


 Wil je weten of het bij jou goed zit? Wij helpen je graag verder!
๐Ÿ“ž 06 109 205 40 | ๐Ÿ“ง This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | ๐ŸŒ https://OfficeKundig.nl