Beveiliging Microsoft 365

15 november 2021

Beveiliging Microsoft 365: Heeft u een beveiligingslek?

Directe beveiligingsactie vereist wanneer u een Microsoft 365 database gebruikt! Niets zo belangrijk als het fenomeen Beveiliging Microsoft 365!

Beveiligingsonderzoekers hebben een ernstig beveiligingslek ontdekt in Microsoft Azure. Hierdoor kunnen aanvallers onbelemmerd toegang krijgen tot alle databases die zijn opgeslagen op Cosmos DataBase (CDB).

Onderzoekers van het beveiligingsbedrijf Wiz ontdekten dat het mogelijk is om de inloggegevens te verkrijgen van alle databases. De aanvallers kunnen niet alleen toegang krijgen tot je database en gegevens. Ze kunnen deze ook bewerken en verwijderen. Microsoft kan de primaire sleutels (inloggegevens) zelf niet wijzigen en heeft klanten een e-mail gestuurd om hen te adviseren dit te doen. Daarom is het van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Ja maar hoe dan hoor ik u denken! Ieder zijn vak natuurlijk. Officekundig is gespecialiseerd in dergelijke beveiligingsacties. Wij komen dan ook graag met u in contact om dit voor u in orde te maken. We voeren eerst een onderzoek uit en dan gaan we aan de slag met wat voor u de beste oplossing is. Want ook dat is een stuk maatwerk. Hierna kunt u met een gerust hart verder met waar u het beste in bent! Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.< Terug naar overzicht