AMVM Advies

AMVM Advies te Hoeven


AMVM te Hoeven is actief in verschillende branches. Informatie wordt nu via verschillende media gedeeld en verwerkt. Ook heeft AMVM nog geen Microsoft 365 business omgeving ingericht en dus niet gekoppeld aan hun AMVM domein. We gaan een SharePoint pilot omgeving bouwen met de wensen van AMVM. Wanneer de test succesvol is afgerond gaan we de bestanden van de NAS en Onedrive afhalen en overzetten naar SharePoint libraries. Vanzelfsprekend is de Microsoft 365 omgeving optimaal beveiligd. In fase 2 gaan we kijken naar processen die mogelijk geautomatiseerd kunnen worden. Silverfish gaat een nieuwe site maken die perfect aansluit op de nieuwe manier van werken.

Microsoft 365, SharePoint en Teams was voor de medewerkers van AMVM Advies compleet nieuw. Vooraf aan de implementatie hebben we uitvoerig met het gehele team de wensen en huidige werkwijze besproken. Afhankelijk van de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt hebben we de meeste wensen kunnen invullen en gedurende de implementatie de medewerkers geïnformeerd. Afsluitend hebben we door middel van een workshop het werken met SharePoint en Teams nader uitgelegd.

Bedankt Jan, Ontzorgen is makkelijk gezegd, maar Jan is een man van zijn woord. Wij bij AMVM Advies zijn zeer te spreken over de manier waarop Officekundig onze organisatie een niveau hoger heeft getild. Jan gaat gestructureerd te werk en ziet uitstekend waar de organisatie kan groeien op ICT gebied. Chapeau! (Translated by Google) Thanks Jan, Unburdening is easy to say, but Jan is a man of his word. We at AMVM Advies are very pleased with the way in which Officekundig has raised our organization to a higher level. Jan works in a structured way and sees very well where the organization can grow in the field of ICT. Cheers!

Scott Hendriks – Adviseur AMVM Advies Hoeven