LivingStone

LivingStone te Breda


LivingStone heeft Officekundig gevraagd om een demo omgeving Microsoft 365 waarin gedurende enkele weken kan worden getest met de mogelijkheden van SharePoint, Teams en beveiliging. Met als doel: om het aanmaken van projecten folders eenvoudiger, makkelijker en te versnellen. Een hele uitdaging omdat LivingStone meer dan 70 projecten heeft opgeslagen op een on-premise server en bouwtekeningen vaak van grote aard zijn.

Deze oplossing is een typisch voorbeeld van de mogelijkheden die Officekundig biedt. Een demo omgeving biedt immers de mogelijkheid om goed uit te kunnen proberen of het bij uw bedrijf past en vragen kunnen dan direct beantwoord worden. Soms is een andere oplossing misschien een beter idee, en door onze producten of diensten te kunnen testen komen de mogelijkheden veel beter in beeld.

Grote hoeveelheden data worden vaak gezien als uitdaging. Immers, er liggen veel gevaren op de loer. Door onze jarenlange ervaring weet Officekundig hier goed mee om te gaan. Een goede voorbereiding is daarbij heel erg belangrijk maar zeker ook de medewerking vanuit uw bedrijf. Door goede instructies aan uw medewerkers worden al veel problemen voorkomen!

Benieuwd of dit ook voor uw bedrijf een idee zou kunnen zijn? Wij maken graag een afspraak om eens langs te komen! Bel of mail ons vandaag nog!